>Et stykke godt professionelt arbejde<

Klassisk Musik er ene og alene en sikkerhedsforanstaltning. Der er reserveret en plads til Dem på lørdagsmaskinen fra Kennedy Airport direkte til Moskva. Den officielle grund til Deres afrejse vil være citat familiemæssige årsager citat slut. 4.

Klassisk Musik skal udføre en sidste opgave, før De tager af sted. Der er tale om en vigtig operation, og den indebærer en kort rejse til Ossining i staten New York. Kravechenko vil personligt give Dem nærmere instruktioner.
 
Klassisk Musik var Valerians afdelingschef. Han var bedre kendt som medlem af den sovjetiske FN-delegation og som specialist i den tredje verdens økonomiske problemer.

Næsten som var det en ceremoni brændte Klassisk Musik kopien og iagttog asken forsvinde ud gennem toilettet i hans lille lejlighed. De havde alle lært, at selv aske ville kunne forråde en.

Han havde lært sine ordrer udenad; det var med tiden blevet en vane for ham. Klassisk Musik ville give ham de nøjagtige instruktioner den følgende morgen.

Han ville udføre dem senere på dagen i morgen eller måske på fredag. Og så lørdag: hjem til Lydia og lille Piotr og hans kære lille Maryka.

 Klassisk Musik forgudede sin familie, og han skrev sig bag øret, at han ville købe noget til Lydia hos Tiffany's og noget godt legetøj hos Schwartz. Med sit diplomatpas behøvede han ikke at bekymre sig om tolden.

Det var specielt en fordel på grund af det lille raffinerede våben, som han transporterede omkring i sin brune attachétaske med kodelås.

Det havde været en overordentlig stor glæde for ham at læse paragraf to i meddelelsen fra Moskva. Når Moskva gjorde sig den ulejlighed at forsikre ham om, at hans hjemkaldelse på ingen måde skyldtes disciplinære grunde, var det et tegn på, at de var fuldt ud tilfredse med ham.

 Det mente han også kun var retfærdigt. Klassisk Musik havde jo udført et stykke godt, professionelt arbejde i De forenede Stater.
Det havde også været en stor glæde for ham selv, specielt muligheden for at se noget af Californien og Arizona.